Docly™
smartere løsninger
raskere

Mer om Docly™

Docly er en komplett skyplattform for å bygge og drifte web­applikasjoner, nettsider og nettbutikker i skyen - fra din egen browser. En komplett verktøykasse basert på det ypperste av moderne åpen webteknologi.


Smartere web­løsninger

Hele ideen bak Docly er at du skal settes i stand til å produsere og drifte web­løsninger i skyen - raskere, sikrere og rimeligere.

Bak Docly står et kodemiljø med unik erfaring innen webverktøy og publiseringsløsninger.

Skreddersydd din business

Praktisk digitalisering handler om fortløpende å løse forretningsbehov og ta mulighetene ved hjelp av kraftfulle webløsninger.

Enten det handler samhandling, effektivisering eller markedsføring - så gjør Docly det mulig å effektivt lage eksakt de web­applikasjonene og løsningene bedriften trenger.

1

Online samhandling

Med Docly™ har vi gjenoppfunnet måten vi lager og deler dokumenter og data online.

2

Arbeid på farten

Få tilgang fra alle enheter. Docly™ gjør det enkelt å få ting gjort!

3

Del og publiser

Med Docly™ er det enkelt å dele informasjon på alle enheter og kanaler. Publiser. Del lenker. Generer HTML, PDF, XLSX og DOCX.

Førsteklasses cloud computing

Vår robuste sky-infrastruktur tilbyr et meget pålitelig og samtidig enkelt miljø for utvikling og drift av dine løsninger. Dette sikrer et minimum av nedetid og avbrudd. Og som utvikler kan du fokusere på det som betyr mest – å bygge innovative applikasjoner med stor nytteverdi.

Docly plattformen kjøres hos premium skyleverandører som f.eks. Microsoft Azure. Dette for at plattformen skal kunne tilby maksimal datasikkerhet og pålitelighet. Vi sikrer samtidig overholdelse av viktige EU-lover som GDPR.